Πρόσβαση/Χάρτης

Με αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λάρισα (GPS Lon. 22.38519 E, Lat. 39.60998 N)

Έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε (E75) στην έξοδο 1 για Λάρισα. Στον πρώτο κόμβο (έξοδο) που συναντάτε (κόμβος Νίκαιας), θα βγείτε πάλι προς τα δεξιά με κατεύθυνση το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (υπάρχει πινακίδα με ένδειξη “Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο”).
Πλέον κινούμαστε στον περιφερειακό της Λάρισας και ακολουθούμε τη σήμανση με ένδειξη “Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο”. Τελικά περνάμε μια πρώτη διασταύρωση (φωτεινός σηματοδότης με την οδό Φαρσάλων) συνεχίζοντας την πορεία μας, ενώ στο δεύτερο φωτεινό σηματοδότη που συναντούμε στρίβουμε αριστερά για να βρεθούμε στο Νοσοκομείο μετά από λίγο.

 

Με αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα (GPS Lon. 22.38519 E, Lat. 39.60998 N)

Έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. (E75) στην έξοδο 4 για Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα. Στην παλαιά εθνική οδό, υπάρχει έξοδος από την παλαιά εθνική με κατεύθυνση “Νίκαια”. Ακολουθούμε την έξοδο αυτή προς τα δεξιά της παλαιάς εθνικής οδού και βρισκόμαστε στον περιφερειακό δρόμο της Λάρισας κινούμενοι πάλι προς Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Περνάμε μια πρώτη διασταύρωση (φωτεινός σηματοδότης με την οδό Φαρσάλων) συνεχίζοντας την πορεία μας, ενώ στο δεύτερο φωτεινό σηματοδότη που συναντούμε στρίβουμε αριστερά για να βρεθούμε στο Νοσοκομείο μετά από λίγο.

 

Με αστικό λεωφορείο

Η γραμμή “4” (από την κεντρική πλατεία της πόλης) εξυπηρετεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Προσοχή να αναγράφεται στο λεωφορείο η ένδειξη “Νοσοκομείο” ή “Πανεπιστημιακό”. Η συχνότητα των δρομολογίων ξεκινά από 06:00 πμ έως 23:20 μμ το βράδυ, κάθε 20 λεπτά της ώρας περίπου για τις καθημερινές και κάθε 2 ώρες για τα Σαββατοκύριακα.