Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα ήθελα προσωπικά και εκπροσωπώντας την οργανωτική επιτροπή του Καρδιολογικού Συνεδρίου Κεντρικής Ελλάδος να σας προσκαλέσω στις 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023, στην πόλη της Λάρισας, όπου θα διεξαχθεί για 26η συνεχόμενη χρονιά το ετήσιο Συνέδριό μας.

Το συνέδριο αυτό, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου, την Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας και το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου επικεντρώνεται σε θέματα που απασχολούν το σύγχρονο καρδιολόγο και όχι μόνο και περιλαμβάνει διαλέξεις εξεχόντων ξένων και Ελλήνων ερευνητών, στρογγυλά τραπέζια και επιστημονικές αντιπαραθέσεις σε αμφισβητούμενα θέματα. Σκοπός είναι να αναλυθούν όσο το δυνατό περισσότερες ενότητες που ενδιαφέρουν τον Έλληνα γιατρό, να τον φέρουν κοντά στις σύγχρονες εξελίξεις και να τον βοηθήσουν στην καθημερινή κλινική πράξη. Προσβλέποντας σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του καρδιολογικού ασθενή, φέτος για πρώτη φορά,  θα πραγματοποιηθούν και νοσηλευτικές συνεδρίες στα πλαίσια του συνεδρίου.

Όπως κάθε χρόνο, η τελευταία ημέρα του συνεδρίου περιλαμβάνει ειδικά στρογγυλά τραπέζια, δίνοντας έμφαση φέτος στην επείγουσα ιατρική και προληπτική καρδιολογία.

Εκφράζοντας τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον που δείχνετε για το Συνέδριό μας, το οποίο ενδυναμώνεται χρόνο με το χρόνο επιστημονικά και θεματολογικά, θα ήθελα να σας προσκαλέσω ξανά σε ένα ευχάριστο, δημιουργικό και παραγωγικό τριήμερο.

Φιλικά

Ιωάννης Σκουλαρίγκης
Καθηγητής Καρδιολογίας
Διευθυντής Πανεπιστημιακής
Καρδιολογικής Κλινικής, Π.Γ.Ν. Λάρισας
Πρόεδρος Συνεδρίου

– Για Εγγραφή πιέστε ΕΔΩ
– Για το Πρόγραμμα πιέστε ΕΔΩ

Πρόγραμμα παλαιότερων συνεδρίων:

Στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2023 διεξήχθη  για πρώτη φορά μία πρωτότυπη διημερίδα, αφιερωμένη στη σύγχρονη καρδιολογική πανδημία, την καρδιακή ανεπάρκεια με τίτλο: “Καρδιακή Ανεπάρκεια: από το Α στο Ω” και πραγματοποιήθηκε από την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Καρδιαγγειακής Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Στις 7-9 Οκτωβρίου 2021 διεξήχθη το 25ο καρδιολογικό συνέδριο Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Cleveland Clinic, την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου, την Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας και το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας. Για το Πρόγραμμα πιέστε ΕΔΩ

Στις 8 – 10 Οκτωβρίου 2021 διεξήχθη το 24ο καρδιολογικό συνέδριο Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία σε συνεργασία με την Καρδιολογική
Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας, την Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της
Καρδιακής Ανεπάρκειας, την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου και το Cleveland Clinic.

Πρόγραμμα συνεδρίου 2021

Στις 9-11 Οκτωβρίου 2020 διεξήχθη το 23ο καρδιολογικό συνέδριο Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Cleveland Clinic, την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου, την Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας και το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας.

Πρόγραμμα συνεδρίου 2020

Στις 11-13 Οκτωβρίου 2019 διεξήχθη το 22ο καρδιολογικό συνέδριο Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Cleveland Clinic, την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου, την Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας και το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας.

Πρόγραμμα συνεδρίου 2019

Στις 5 – 7 Οκτωβρίου 2018, στην πόλη της Λάρισας, διεξήχθη για 21η συνεχόμενη χρονιά το ετήσιο Συνέδριό μας. Το συνέδριο αυτό, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Cleveland Clinic, την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου, την Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας και το Ελληνικό Κολλέγιο
Καρδιολογίας.

Το πρόγραμμα των συνεδρίων: (πατήστε πάνω στην κάθε εικόνα για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα)

Στιγμιότυπα απ’ το 14ο συνέδριο της κλινικής μας από 13-16 Οκτωβρίου 2011: